เรือนริมน้ำ เปิดรับออเดอร์ อาหารสุขภาพ

posted Nov 2, 2020, 11:23 PM by Dormitory Student Affair
ราคา 55.- ทุกเมนู ส่งฟรีทั่วพื้นที่ ม.มฟล
เมนูประจำสัปดาห์ที่ 2-6 พ.ย. 63
- สุกี้แห้ง อกไก่+ไข่ลวก
- สปาเก็ตตี้ แกงเขียวหวานอกไก่
- ผัดฉ่า ลูกชิ้นอกไก่
- คั่วกลิ้งอกไก่
- น้ำพริกอ่อง อกไก่
✅โซเดียมต่ำ
✅ใช้น้ำมันคาโนลา(Canola oil)
--
ร่างกายได้รับสารอาหารที่มีประโยชน์เพียงพอ ในการนำไปหล่อเลี้ยงอวัยวะต่างๆ ทำให้การทำงานของร่างกายสมบูรณ์ มีสุขภาพที่แข็งแรงมากขึ้น
เหมาะกับใคร ??
เหมาะสำหรับผู้ที่มีพฤติกรรมการกินที่ไม่เหมาะสม กินแต่อาหารที่ไม่มีประโยชน์ เช่น อาหารแปรรูป น้ำหวาน น้ำตาล แอลกอฮอล์ ซึ่งเป็นสาเหตุหลักของอาการป่วยจากโรคต่างๆ
low soduim ดีอย่างไร
ความเค็ม ส่งผลต่อโรคความดันโลหิตสูง และยังไปเร่งการทำงานของไตทำให้เพิ่มอัตราเสี่ยงของการเป็นโรคไตด้วยนะ
👉 ทำไมเรือนริมน้ำใช้น้ำมันคาโนลา(Canola oil)
1. ทนความร้อนได้สูงมาก=ไม่เกิดควันขณะประกอบอาหาร จึงช่วยลดความเสี่ยงในการเกิดมะเร็ง
2.ไขมันอิ่มตัวน้อย
3. มีโอเมก้า 3 6 9
4. กรดโอเลอิกสูง-ลดคอเลสเตอรอลที่ไม่ดีในเลือด

เรือนริมน้ำ อยู่ใกล้หอพักนักศึกษา โซนหอพักลำดวน ตรงข้าม สนามกีฬา(สเตเดียม) เปิดให้บริการทุกวัน 07.00 - 19.00 น.
--

Healthy food delivery in MFU All below menus available only just 55.- - Stir-fried Sukiyaki with chicken breast + soft-boiled eggs - Thai Green Curry Spaghetti with chicken breast - Stir-fried Spicy Chicken breast meatballs - Stir-fried Chicken breast with yellow curry paste - Northern Thai chicken breast and tomato spicy dip (Nam Prik Ong) ✅ Low sodium ✅ Used canola oil #Why do we need a healthy diet?? The body receives enough nutrients to nourish the whole organs would keep body completed and full healthy Who is suitable for this?? Suitable for people with improper eating habits. Eat only unhealthy foods such as processed foods, sweetened beverages, sugar, alcohol which are the main causes of illnesses from various diseases How is good low Sodium?? Salinity affects high blood pressure, also to accelerate the work of the kidneys, increasing the risk of kidney disease as well 👉 Why our Ruen Rim Nam are using Canola Oil?? 1. High heat resistant = Not produce the smoke while cooking, would reduce the risk of cancer 2. Less of Saturated fat 3. Contains of Omega 3-6-9 4. High OLEIC ACID-Reduces the bad cholesterol in the blood Order today through our Facebook’s messenger or call 053 917 035 Free delivery all over MFU Open daily from 7 am. to 7 pm.